Locale Altele
Vineri, 25 Octombrie 2024
Vin, 25 Oct 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Expoziție de artă fotografică „Winter story” la Castelul Karolyi
Castelul Karolyi  - Luni, 23 Octombrie 2017

Vineri, 27 octombrie 2017*, începând cu ora 17.00 în sala de expoziții de la parterul Castelului Károlyi din municipiul Carei va avea loc vernisajul expoziției de artă fotografică intitulate„Winter story” a artistului Balási Csaba (M.FIAP) din Miercurea Ciuc.

Expoziția organizată cu sprijinul Foto Clubului „Vasile Vénig László” din Carei, Direcției de Cultură și Sport Carei și Centrului de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi”, va putea fi vizitată până la data de 10 noiembrie 2017.

Intrarea la eveniment este liberă!

Balási Csaba s-a născut la 24 februarie 1957 în Miercurea Ciuc. După absolvirea liceului la profilul matematică-fizică, urmează cursurile Universității Tehnice din Iași, obținând diploma de inginer în 1980. Începând cu 1978 devine membru al Asociației Artiștilor Fotografi din România, membru fondator și secretar al clubului foto din Harghita. Din 1992 devine membru al Asociației Jurnaliștilor din România. În 2003 devine membru fondator și vicepreședinte al Federației Internațonale a Artiștilor Fotografi Maghiari.

În 2006 obține titlul de excelență din partea Federației Internaționale a Artiștilor Fotografi. Tot în 2006 devine membru al Asociației Artiștilor Fotografi din Germania. În 2007 devine vicepreședinte al Asociației Artiștilor Fotografi din România. Peste 2000 dintre fotografiile sale au fost expuse pe cinci continente în cadrul unor saloane și expoziții de fotografie cu juriu internațional.

 

Tags: expozitie  arta fotografica  castelul karolyi  
1035 vizite
Distribuie pe